Home » , , » Brown Coffee and Bakery ប្រើប្រាស់ ស្ករត្នោតសរីរាង្គ ខេត្តកំពង់ស្ពឺ របស់ក្រុមហុន Confirel

Brown Coffee and Bakery ប្រើប្រាស់ ស្ករត្នោតសរីរាង្គ ខេត្តកំពង់ស្ពឺ របស់ក្រុមហុន Confirel

Written By Unknown on Wednesday, February 27, 2013 | 27.2.13



ក្នុងខណៈពេល ដែលហាងកាហេ្វ មួយចំនួន នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា និងនៅក្នុងពិភពលោក ប្រើប្រាស់ស្ករស ភោជនីយដ្ឋាន Brown café and Bakery ដែលមានភាពល្បីល្បាញនៅទីក្រុងភ្នំពេញ បានសម្រេចចិត្តប្រើប្រាស់ស្ករត្នោត សរីរាង្គផលិតចេញពីទឹកត្នោតធម្មជាតិខេត្តកំពង់ស្ពឺ។ ស្ករត្នោតខេត្តកំពង់ស្ពឺ គឺជាស្ករត្នោត ដែលមានរសជាតិល្អជាងគេបំផុត នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា និងត្រូវបានគេចាត់ទុកជាផលិតផល កំណត់ ភូមិសាស្រ្ត របស់សហភាពអឺរ៉ុប។ គុណភាពស្ករត្នោតសរីរាង្គខេត្តកំពង់ស្ពឺ ត្រូវបានទទួលស្គាល់ ដោយវិទ្យាស្ថានត្រួត ពិនិត្យគុណភាព ប្រទេសបារាំង Ecocert។ ភោជនីយដ្ឋាន Brown café and Bakery បានប្រើប្រាស់ស្ករត្នោតសរីរាង្គ ដើម្បីដាក់លាយនៅក្នុងកាហ្វេ និងលាយជាមួយនំ។ ស្ករសរីរាង្គធម្មជាតិ ត្រូវបានផលិតឡើង ដោយក្រុមហ៊ុន Confirel ។ ក្រុមហ៊ុននេះ គឺជាក្រុមហ៊ុនតែមួយគត់ នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ដែលផលិត ផលិតផល ជាច្រើនប្រភេទចេញ ពីទឹកត្នោត។ ក្រុមហ៊ុន Confirel គឺជាក្រុមហ៊ុនដែលមានគោលដៅជួយកិច្ចការសង្គមច្រើនជាងគិតពីប្រាក់ចំណេញ។ ជាក់ស្តែង តាមរយៈសកម្មភាព សេដ្ឋកិច្ច របស់ខ្លួន ក្រុមហ៊ុនបានជួយកសិករឡើងត្នោតច្រើនពាន់នាក់នៅក្នុងខេត្តកំពង់ស្ពឺអោយមានការងារធ្វើ។ Confirel បានជួយជំរុញលើកកម្ពស់តម្លៃ ផលិតផលខ្មែរ ធ្វើពីទឹកត្នោតអោយមានតម្លៃខ្ពស់ជាងមុន។ តំណាង Brown café and Bakery នៅទីក្រុងភ្នំពេញបាននិយាយថា ស្ករត្នោតសរីរាង្គធម្មជាតិខេត្តកំពង់ស្ពឺដែលខ្លួនទិញមកប្រើប្រាស់នៅក្នុងកាហ្វេ និងទិញសម្រាប់ការផលិតនំ មិនត្រឹមតែជួយលើកកម្ពស់រសជាតិប៉ុណ្ណោះទេ។ ប៉ុន្តែសកម្មភាពនេះ អាចជួយលើកស្ទួយ ផលិតផលរបស់ខ្មែរ បន្ថែមទៀត។ លើកស្ទួយផលិតផលខ្មែរ មានន័យដោយប្រយោលថា អាចជួយបង្កើតការងារជូនពលករខ្មែរ។ ទិញផលិតផលបរទេស មានន័យស្មើនឹង បង្កើតការងារជូនជនបរទេស។ Brown café and Bakery និង Confirel សន្យាថា ពួកគេនឹងសហការគ្នាលើកស្ទួយផលិតផលខ្មែរ៕
ក្នុងខណៈពេល ដែលហាងកាហេ្វ មួយចំនួន នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា និងនៅក្នុងពិភពលោក ប្រើប្រាស់ស្ករស ភោជនីយដ្ឋាន Brown café and Bakery ដែលមានភាពល្បីល្បាញនៅទីក្រុងភ្នំពេញ បានសម្រេចចិត្តប្រើប្រាស់ស្ករត្នោត សរីរាង្គផលិតចេញពីទឹកត្នោតធម្មជាតិខេត្តកំពង់ស្ពឺ។
ស្ករត្នោតខេត្តកំពង់ស្ពឺ គឺជាស្ករត្នោត ដែលមានរសជាតិល្អជាងគេបំផុត នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា និងត្រូវបានគេចាត់ទុកជាផលិតផល កំណត់ ភូមិសាស្រ្ត របស់សហភាពអឺរ៉ុប។ គុណភាពស្ករត្នោតសរីរាង្គខេត្តកំពង់ស្ពឺ ត្រូវបានទទួលស្គាល់ ដោយវិទ្យាស្ថានត្រួត ពិនិត្យគុណភាព ប្រទេសបារាំង Ecocert
ភោជនីយដ្ឋាន Brown café and Bakery បានប្រើប្រាស់ស្ករត្នោតសរីរាង្គ ដើម្បីដាក់លាយនៅក្នុងកាហ្វេ និងលាយជាមួយនំ។ ស្ករសរីរាង្គធម្មជាតិ ត្រូវបានផលិតឡើង ដោយក្រុមហ៊ុន Confirel ក្រុមហ៊ុននេះ គឺជាក្រុមហ៊ុនតែមួយគត់ នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ដែលផលិត ផលិតផល ជាច្រើនប្រភេទចេញ ពីទឹកត្នោត។
ក្រុមហ៊ុន Confirel គឺជាក្រុមហ៊ុនដែលមានគោលដៅជួយកិច្ចការសង្គមច្រើនជាងគិតពីប្រាក់ចំណេញ។ ជាក់ស្តែង តាមរយៈសកម្មភាព សេដ្ឋកិច្ច របស់ខ្លួន ក្រុមហ៊ុនបានជួយកសិករឡើងត្នោតច្រើនពាន់នាក់នៅក្នុងខេត្តកំពង់ស្ពឺអោយមានការងារធ្វើ។ Confirel បានជួយជំរុញលើកកម្ពស់តម្លៃ ផលិតផលខ្មែរ ធ្វើពីទឹកត្នោតអោយមានតម្លៃខ្ពស់ជាងមុន។
តំណាង Brown café and Bakery នៅទីក្រុងភ្នំពេញបាននិយាយថា ស្ករត្នោតសរីរាង្គធម្មជាតិខេត្តកំពង់ស្ពឺដែលខ្លួនទិញមកប្រើប្រាស់នៅក្នុងកាហ្វេ និងទិញសម្រាប់ការផលិតនំ មិនត្រឹមតែជួយលើកកម្ពស់រសជាតិប៉ុណ្ណោះទេ។ ប៉ុន្តែសកម្មភាពនេះ អាចជួយលើកស្ទួយ ផលិតផលរបស់ខ្មែរ បន្ថែមទៀត។
លើកស្ទួយផលិតផលខ្មែរ មានន័យដោយប្រយោលថា អាចជួយបង្កើតការងារជូនពលករខ្មែរ។ ទិញផលិតផលបរទេស មានន័យស្មើនឹង បង្កើតការងារជូនជនបរទេស។ Brown café and Bakery និង Confirel សន្យាថា ពួកគេនឹងសហការគ្នាលើកស្ទួយផលិតផលខ្មែរ៕
ក្នុងខណៈពេល ដែលហាងកាហេ្វ មួយចំនួន នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា និងនៅក្នុងពិភពលោក ប្រើប្រាស់ស្ករស ភោជនីយដ្ឋាន Brown café and Bakery ដែលមានភាពល្បីល្បាញនៅទីក្រុងភ្នំពេញ បានសម្រេចចិត្តប្រើប្រាស់ស្ករត្នោត សរីរាង្គផលិតចេញពីទឹកត្នោតធម្មជាតិខេត្តកំពង់ស្ពឺ។

Brown Coffee and Bakery ប្រើប្រាស់ ស្ករត្នោតសរីរាង្គ ខេត្តកំពង់ស្ពឺ របស់ក្រុមហុន Confirel

E-mail Print PDF
ក្នុងខណៈពេល ដែលហាងកាហេ្វ មួយចំនួន នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា និងនៅក្នុងពិភពលោក ប្រើប្រាស់ស្ករស ភោជនីយដ្ឋាន Brown café and Bakery ដែលមានភាពល្បីល្បាញនៅទីក្រុងភ្នំពេញ បានសម្រេចចិត្តប្រើប្រាស់ស្ករត្នោត សរីរាង្គផលិតចេញពីទឹកត្នោតធម្មជាតិខេត្តកំពង់ស្ពឺ។
ស្ករត្នោតខេត្តកំពង់ស្ពឺ គឺជាស្ករត្នោត ដែលមានរសជាតិល្អជាងគេបំផុត នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា និងត្រូវបានគេចាត់ទុកជាផលិតផល កំណត់ ភូមិសាស្រ្ត របស់សហភាពអឺរ៉ុប។ គុណភាពស្ករត្នោតសរីរាង្គខេត្តកំពង់ស្ពឺ ត្រូវបានទទួលស្គាល់ ដោយវិទ្យាស្ថានត្រួត ពិនិត្យគុណភាព ប្រទេសបារាំង Ecocert។
ភោជនីយដ្ឋាន Brown café and Bakery បានប្រើប្រាស់ស្ករត្នោតសរីរាង្គ ដើម្បីដាក់លាយនៅក្នុងកាហ្វេ និងលាយជាមួយនំ។ ស្ករសរីរាង្គធម្មជាតិ ត្រូវបានផលិតឡើង ដោយក្រុមហ៊ុន Confirel ។ ក្រុមហ៊ុននេះ គឺជាក្រុមហ៊ុនតែមួយគត់ នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ដែលផលិត ផលិតផល ជាច្រើនប្រភេទចេញ ពីទឹកត្នោត។
ក្រុមហ៊ុន Confirel គឺជាក្រុមហ៊ុនដែលមានគោលដៅជួយកិច្ចការសង្គមច្រើនជាងគិតពីប្រាក់ចំណេញ។ ជាក់ស្តែង តាមរយៈសកម្មភាព សេដ្ឋកិច្ច របស់ខ្លួន ក្រុមហ៊ុនបានជួយកសិករឡើងត្នោតច្រើនពាន់នាក់នៅក្នុងខេត្តកំពង់ស្ពឺអោយមានការងារធ្វើ។ Confirel បានជួយជំរុញលើកកម្ពស់តម្លៃ ផលិតផលខ្មែរ ធ្វើពីទឹកត្នោតអោយមានតម្លៃខ្ពស់ជាងមុន។
តំណាង Brown café and Bakery នៅទីក្រុងភ្នំពេញបាននិយាយថា ស្ករត្នោតសរីរាង្គធម្មជាតិខេត្តកំពង់ស្ពឺដែលខ្លួនទិញមកប្រើប្រាស់នៅក្នុងកាហ្វេ និងទិញសម្រាប់ការផលិតនំ មិនត្រឹមតែជួយលើកកម្ពស់រសជាតិប៉ុណ្ណោះទេ។ ប៉ុន្តែសកម្មភាពនេះ អាចជួយលើកស្ទួយ ផលិតផលរបស់ខ្មែរ បន្ថែមទៀត។
លើកស្ទួយផលិតផលខ្មែរ មានន័យដោយប្រយោលថា អាចជួយបង្កើតការងារជូនពលករខ្មែរ។ ទិញផលិតផលបរទេស មានន័យស្មើនឹង បង្កើតការងារជូនជនបរទេស។ Brown café and Bakery និង Confirel សន្យាថា ពួកគេនឹងសហការគ្នាលើកស្ទួយផលិតផលខ្មែរ៕
Photo by DAP-NEWS
Photo by DAP-NEWS
Photo by DAP-NEWS
- See more at: http://www.dap-news.com/2011-06-14-02-43-39/58567-brown-coffee-and-bakery-confirel.html#sthash.nFCGgWec.dpuf
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Chea Sophanith - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Sophanith Chea